Bart

Bar(t) Hemsedal

Bar(t) er Hemsedals største og råeste nattklubb med plass til ca 1100 pers. Lokalene er delt inn i soner med 5 ulike barer.

Bar(t) holder til på Fanitullen i Hemsedal sentrum.

Sentrumsløypa går rett utenfor hovedinngangen til Bar(t) og du går forbi oss når du skal ta bussen opp til bakken igjen.

Bar(t) er utestedet med rom for alle og hvor det skapes gode minner

Aldersgrense

Utestedet Bar(t) har aldergrense 20 år alle dager.

Er du akkurat blitt 20 år – eller ser ung ut – kan du bli bedt om å vise hvor gammel du er.

Barene på Bar(t)

Første baren ved inngangen har en veldig koselig atmosfære med åpen peis og koselige sittegrupper. Perfekt for å slappe med noe godt å drikke mellom slaga i bakken.

Største baren eller hovedbaren er plassert i midten av det ene lokalet med dansegulv på begge sider og det er selvfølgelig her DJen står og spiller god musikk.

Cocktail lounge eller Loungebaren er et sted hvor man kan trekke seg litt unna den høye musikken og nyte noe godt i glasset i mer avslappede omgivelser. 

Åpningstider

Utestedet Bar(t) er åpent torsdag til lørdag.

Torsdag: 20 – 01

Fredag og lørdag: 20 – 03

På torsdager er det Gaming night fra klokken 20. Her kan du spille bordtennis, Shuffleboard, dart, beer pong, fotballspill og ikke minst Kahoot quiz. Ta med deg mobilen din og sjekk hvor mange poeng du får!

Er dere store grupper eller har spesielle ønsker? Kontakt oss på 465 40 968

Her er vi

Bar(t) ligger midt i Hemsedal sentrum ved Fanitullen Hotell.

Det er taxiholdeplass rett utenfor døren.

Nummeret til Hemsedal Taxi er: 320 60 180

Sentrumsløypa fra alpinanleggget går rett utenfor hovedinngangen til Bar(t) så det er enkelt å komme seg dit rett fra bakken. Det går også buss fra bakken til sentrum.